Repülőtéri Transzfer

Cégünk fő tevékenységével nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Ön gondtalanul és kényelmesen utazhasson a repülőtér és otthona között.

Autónk a megadott címen, előre egyeztetett időpontban veszi fel Önt, és a repülőgép indulási illetve a check-olási idejéhez igazodva percre pontosan érkezik a reptérre.Az utasfelvétel gyakorlatilag bármelyik településről megoldott. Az egyre népszerűbb Privát Transzfer szolgáltatásunk igénybevételével még kényelmesebb, és időtakarékosabb módon juthat el a reptérre. A különautó nyújtotta előnyökhöz tartozik, hogy nem kell alkalmazkodnia a többi utashoz, illetve cégünk a szállítást kizárólag az Ön igényeihez igazodva valósítja meg.

Eltérő úticél esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

Hévíz-Balaton, Sármellék repülőtér,Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mellett Bécs-Schwechat és Pozsonyi Nemzetközi Repülőterekre is vállalunk szállítást a lehető legkedvezőbb árakon.

 

 

Ábrahámhegy transzfer, Badacsony transzfer ,Badacsonytördemic transzfer ,Balatonederics transzfer ,Balatonrendes transzfer ,Hegymagas transzfer ,Mindszentkálla transzfer ,Nemesvita transzfer ,Gyulakeszi transzfer ,Szigliget transzfer ,Szentbékkálla transzfer ,Révfülöp transzfer ,Tapolca transzfer ,Káptalantóti transzfer ,Kővágóőrs transzfer , Köveskál transzfer ,Kisapáti transzfer , Zánka transzfer