Esküvői személyszállítás

  Az esküvői transzfer az egyik legkiemelkedőbb szolgáltatásunk.  Cégünk autói mindig tiszták és műszakilag is kifogásolhatatlanok.

  Ha esküvői személyszállításra van szüksége, cégünkre nyugodtan rábízhatja magát.

 

Az esküvői násznép gyakran több településről érkezik. Ezért célszerű a szállításukat megoldani velünk  Exkluzív 9 fős minibuszainkkal és személyautónkal vállaljuk Ön és vendégei szállítását az esküvő idején. Adja meg a luxust a vendégeinek is, hogy mindenkinek felejthetetlen legyen ez a nap! Az ifjú párnak a Exkluzív Bmw X5 típusú terepjárót ajánljuk figyelmébe,mely az oldal fotónkon is látható, a vendégek részére pedig a 9 fős mikrobuszainkat ajánljuk.

 

 

 

Ábrahámhegy Esküvő , Badacsony Esküvő , Badacsonytördemic Esküvő , Balatonederics Esküvő , BalatonrendesEsküvő , Hegymagas Esküvő , Mindszentkálla Esküvő , Nemesvita Esküvő , Gyulakeszi Esküvő , Szigliget Esküvő , Szentbékkálla Esküvő , Révfülöp Esküvő , Tapolca Esküvő , Káptalantóti Esküvő , Kővágóőrs Esküvő , Köveskál Esküvő , Kisapáti Esküvő , Zánka Esküvő , Badacsony Régió esküvő , Balaton felvidék esküvő , Káli medence esküvő .