Repülőtéri Transzfer

Cégünk fő tevékenységével nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Ön gondtalanul és kényelmesen utazhasson a repülőtér és otthona között.

Autónk a megadott címen, előre egyeztetett időpontban veszi fel Önt, és a repülőgép indulási illetve a check-olási idejéhez igazodva percre pontosan érkezik a reptérre.Az utasfelvétel gyakorlatilag bármelyik településről megoldott. Az egyre népszerűbb Privát Transzfer szolgáltatásunk igénybevételével még kényelmesebb, és időtakarékosabb módon juthat el a reptérre. A különautó nyújtotta előnyökhöz tartozik, hogy nem kell alkalmazkodnia a többi utashoz, illetve cégünk a szállítást kizárólag az Ön igényeihez igazodva valósítja meg.  Az utas szállítása, ha más kérés nincs, autópályán, prémium transzfer szolgáltatásként történik. 

Természetesen fix, előre meghatározott árak !  Rejtett költségek nélkül.

Eltérő úticél esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

Járat késés vagy a járat időpontjának változása esetén megvárjuk utasát.

Hévíz-Balaton, Sármellék repülőtér,Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér mellett Bécs-Schwechat és Pozsonyi Nemzetközi Repülőterekre is vállalunk szállítást a lehető legkedvezőbb árakon.

 

 

Sümeg transzfer, Ábrahámhegy transzfer , Badacsony transzfer , Badacsonytördemic transzfer , Balatonederics transzfer , Balatonrendes transzfer , Hegymagas transzfer , Mindszentkálla transzfer , Nemesvita transzfer , Gyulakeszi transzfer , Szigliget transzfer , Szentbékkálla transzfer , Révfülöp transzfer , Tapolca transzfer , Káptalantóti transzfer , Kővágóőrs transzfer , Köveskál transzfer , Kisapáti transzfer , Zánka transzfer , Badacsony Régió transzfer ,Balaton felvidék transzfer , Káli medence transzfer ,