2022/2023 GASZTROHEGY!
2022 őszétől újra nekiindulunk, hogy meghódítsuk a gasztronómia csúcsait, együtt, Badacsonyban. Októbertől áprilisig tematikus gasztro-hétvégékkel várunk! Ilyenkor igazán van idő felfedezni a vidéket, a borokat és az ízeket, a konyhában van idő kísérletezni, kreatívan alkotni, a vendégek pedig élvezhetik az otthonos, személyesebb vendéglátást. Izgalmas falatok, sztorik, fogások, és egy olyan gasztrotúra, amit te alkotsz meg magadnak.
Ez a GASZTROHEGY!
Hogy működik?
• Tervezd meg te a gasztrotúrádat és járd be a hegyet!
• Keresd a 4 kóstolós Gasztrohegy bérleteket a TIXA-n! ››› https://tixa.hu/gasztrohegy-hetvege-a-vulkanon
• Kóstolj több helyen: a Gasztrohegy fogások kóstoló adagok, hogy mindig legyen miért tovább indulni!
• Belépő nincs, mindenhol a saját fogyasztásodért fizetsz!
• Ha sokan vagytok, érdemes előre foglalni.
• Várunk!
— GASZTROHEGY 5. évad! —-
Október 8-9. Világok konyhája – Utazás a föld körül
November 5-6. Szőlő és bor – Borral és borhoz készült ételek
December 28-29-30. GasztroSZTORIK – Ételek könyvekből, filmekből, mesékből
Január 21-22. Hétvége egy vulkánon – Tüzes ételek, lávakő, grill, pikáns ízek, vagyis minden, ami tűz
HÉTVÉGE EGY VULKÁNON • Januárban a tüzes boroké és tüzes ételeké a főszerep: grill, lávakő, füst, izgalmak!!! Gyertek, melegedjetek meg nálunk, a csípős ízek is előkerülnek!
Fő helyszínek (ide érvényes a bérlet): Laposa Birtok, Hableány, Bonvino Borbár, Borbarátok Étterem, Kisfaludy-ház Étterem
Kiegészítő helyszínek: Istvándy Borműhely, Éliás Borbirtok, Pláne badacsony borterasz
Február 18-19. Vadak & minden, ami erdő / Vadacsony
Március 18-19. Marhaságok
Április 22-23. Halak a hegyen – Fish & Hill
http://www.facebook.com/gasztrohegybadacsony